CENTRUM ROŽMITÁL POD TŘEMŠÍNEM,
poskytovatel sociálních služeb

Na Spravedlnosti 589, 262 42 Rožmitál pod Třemšínem

10. listopadu jsme pro naše klienty uspořádali „Martinskou zábavu“. O dobrou náladu se tentokrát postarali Tomáš Svatoň a pan Ivoš Čermák. Vystoupení muzikantů se všem moc líbilo a hlavně si s chutí zazpívali celou řadu známých melodií. K příjemnému odpoledni nemalou měrou přispělo i výborné občerstvení v podobě chlebíčku a zákusku, které připravila naše kuchyně. Nechybělo ani výborné víno, i když nebylo přímo „svatomartinské“. Zábava se vydařila a všichni odcházeli spokojení. 

14. listopadu – se skupina našich klientů vypravila do domova seniorů do Sedlčan na pekelné „Čertovské hrátky“. Účastníkům nechyběly ani vydařené  čertovské kostýmy, které jsou nedílnou součástí pekelných her. Jedná se o setkání různých spřátelených domovů, kde si soutěžící užijí spoustu disciplín, legrace a zábavy.

Dále se měsíc listopad nesl převážně v přípravách na adventní čas. Vyráběly se různé dárky na Prodejní výstavu, která se uskutečnila 29. 11. 2023 v prostorách Krajského úřadu Středočeského kraje a na Vánoční jarmark, který pořádá v sobotu, 2. 12. 2023 město Rožmitál pod Třemšínem. Rovněž se vyráběly různé výrobky, kterými si klienti s terapeutkami vyzdobí prostory oddělení, kde žijí.

Nyní se všichni těší na adventní čas, kdy si užijí celou řadu akcí a vystoupení, hlavně dětí, které jim vždy vykouzlí úsměv na tváři.